Bij Catchy kunt u uw kat goed verzorgd laten opvangen tijdens uw afwezigheid bij bv. ziekte of vakantie. Het is geen standaard kattenhotel of kattenpension maar een kleinschalige, luxe kattenopvang.
Er zijn op dit moment twee luxe kattenkamers waar uw kat in alle rust en zonder stress kan verblijven. In het komende jaar zullen meer kamers worden gerealiseerd.

Eigen kamer
Elke kat, of katten uit hetzelfde huishouden, krijgt zijn eigen kamer, zodat er geen stress is door samen met onbekende katten te moeten verblijven.

Omdat elke kat haar eigen kamer heeft kunt u de eigen spullen van de kat meenemen, zoals slaapmandje, krabpaal, kattenbak etc. Doordat de spullen een bekende en veilige geur hebben helpt dit de kat om zich snel thuis te voelen.
Een bijkomend voordeel van iedere kat zijn eigen kamer is dat goed in de gaten gehouden kan worden of de kat goed eet en drinkt. Je kunt bij Catchy dan ook het eigen voer meegeven dat de kat gewend is. Ook is er geen risico op overdacht van ziektes door andere katten.

Doordat Catchy kleinschalig is wordt er extra veel tijd en aandacht aan de kat besteed. Meerdere keren en vele uren per dag wordt er tijd met de kat doorgebracht. Ideaal voor katten die veel verzorging of aandacht nodig hebben.

Kattengedrag observatie
Bij Catchy kunt u ook uw kat brengen voor gedragsobservatie of het aan- of afleren van bepaald gedrag. Bijvoorbeeld bij agressie, een herintroductie of het in beweging krijgen van uw kat.

Tarieven (geldig vanaf 1 jan 2023)
Katopvang
Per kat per dag: Euro 22,50
Elke tweede kat: Euro 5,–

Kattentaxi
Euro 0,30/km (v.v. Klarenbeek), en Euro 10,- per uur.

Trimbehandeling
Kortharige kat: Euro 42,50
Langharige kat: Euro 49,50

Voor verblijven langer dan 3 weken geldt een korting van 15%.
Bij een trimbehandeling tijdens het verblijf geldt een korting van 15% op de trimbehandeling